USA - EU | K-Tronic Auto reparatie elektronica Den BoschK-Tronic Auto reparatie elektronica Den Bosch

Auto codering uit de VS naar EU

Heeft u een auto uit de Verenigde Staten gekocht?
De teller toont en telt in mijlen?
Het klimaatregelsysteem geeft de temperatuur weer in graden Fahrenheit?
Boordcomputer toont brandstofverbruik in gallons?
Ontvangt de radio uw favoriete zender niet?

Wij bieden diensten op het gebied van het aanpassen van de meter, radio, klimaatbeheersing en auto-computer aan metrische eenheden (Fahrenheit graden tot Celsius, mijlen tot kilometers en gallons tot liters).

De aankoop van een auto die in de Verenigde Staten is gefabriceerd en is aangepast voor gebruik in lokale verkeersomstandigheden vereist herprogrammering van individuele elementen om het voertuig aan te passen aan de Europese normen en normen. We coderen de boordcomputer, navigatie, radio en vele andere systemen in auto’s uit de VS en passen ze aan de Europese normen aan.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om auto’s uit de VS te importeren. De prijzen van auto’s in het buitenland zijn veel lager dan in Europa, wat betekent dat de aankoop ervan, zelfs inclusief de transportkosten, nog steeds een winstgevende investering is. Dit geldt met name voor auto’s uit de premiumklasse en auto’s die als luxe worden beschouwd. Het is echter vermeldenswaard dat om een ​​auto uit de VS op de Europese wegen te laten rijden en dat het gebruik ervan volledig comfortabel zou zijn voor de bestuurder, het noodzakelijk is om individuele systemen opnieuw te programmeren en ze te configureren volgens de Europese norm.

In ons bedrijf maken wij voor u:

Conversie van het radiosysteem naar Europese frequenties – hiermee kunt u in uw auto naar Nederlandse radiostations luisteren,
autonavigatiecodering – de meeste nieuwe of meerjarige auto’s hebben een ingebouwd gps-navigatiesysteem. In auto’s geïmporteerd uit de VS is het noodzakelijk om het te configureren en te upgraden naar de Europese versie,
taalverandering van Engels naar Nederlands – geldt voor het boordcomputermenu, radiobediening, navigatie evenals chauffeurs en indicatoren,
codering van lichten in het voertuig, samen met de mogelijke vervanging van lampen die niet in Europa worden gebruikt (bijv. verandering van richtingaanwijzers van rood naar geel).

Op verzoek van onze klanten kunnen wij vele andere configuraties uitvoeren USA – NL,
bijv. vervanging van klokken van Amerikaans naar Europees.

We richten ons aanbod tot inwoners van heel Europa. Breng uw auto vanuit de VS naar ons toe – het wordt een echte Europeaan bij ons!

usa eu conversion

AIRBAG - DASHBOARD - CHIPTUNING - NAVIGATION - AUDIO - CODING - RETROFIT - DIAGNOSTIC - REPAIR