Auto Chiptuning | K-Tronic Auto reparatie elektronica Den BoschK-Tronic Auto reparatie elektronica Den Bosch

Auto Chiptuning

Auto chiptuning – We voeren professionele elektronische aanpassing  van de computersoftware van het voertuig uit, die de parameters van de motor van een auto verbetert en het vermogen en koppel verhoogt (tot 30%). Chiptuning is een methode die ook het brandstofverbruik kan verminderen en de veiligheid tijdens het rijden kan verhogen.

Wat is chiptuning?

Chiptuning is gebaseerd op de elektronische toename van het motorvermogen van uw auto. Simpel gezegd, het is om de reserves van de autofabrikant te gebruiken om het werk van de motor te wijzigen.

K-Tronic voor nieuwere auto’s wordt chiptuning op een minder gecompliceerde manier uitgevoerd:

  • het programma naar de controller te downloaden via interfaces,
  • via diagnostische socket (OBD en CANBUS) met behulp van een gespecialiseerde programmeur,
  • via de BDM-poort.

Auto chiptuning in oudere automodellen daarentegen, omvat het proces het desolderen en vervolgens herprogrammeren van het eprom geheugen of het flashgeheugen van de bestuurder. Ongeacht de methode, welke u kiest en welke vereist zal zijn voor een bepaalde auto, het verwachte effect is hetzelfde – een aanzienlijke toename van vermogen en koppel.

Geval van een duidelijk verlies van motorvermogen en een verhoogde verbranding, kunnen nodig zijn om de FAP / DPF-filters uit te schakelen. Wij bieden u hun elektronische verwijdering, waarmee u veilig en niet invasief de juiste auto-kracht kunt herstellen.

We helpen bij het oplossen van problemen met lekken in het uitlaatgasrecirculatiesysteem en het opstarten met een warme motor. We doen de computer de EGR-klep sluiten / uitschakelen en verbeteren de startdosis. Dit beschermt de motor en de batterij tegen overexploitatie en resulteert in een lager brandstofverbruik.

Wanneer kiezen voor auto chiptuning ?
Als u een persoon bent die om uw auto geeft, namelijk, vergeet u niet om olie, filters of cartridges te verversen en goede brandstof te gebruiken – u kunt vol vertrouwen stappen ondernemen om die paardenkrachten te herstellen. Auto chiptuning kan, en dus ook het koppel en motorvermogen met maximaal 30% versterken.  Dit zal de versnelling van de auto aanzienlijk verbeteren en uw veiligheid tijdens het rijden op de weg zeker vergroten.

Experimenteer niet met je eigen auto – geloof ons, we doen het al jaren!

Auto Chiptuning op maat!

speed chiptuningBMW, Mercedes, Audi, Skoda, Seat, Ford, VW, Volvo, Renault, Opel

AIRBAG - DASHBOARD - CHIPTUNING - NAVIGATION - AUDIO - CODING - RETROFIT - DIAGNOSTIC - REPAIR